Mont d'Or chaud / Forró Mont d'Or

Envelopper le Mont d’Or dans du papier alu. Le piquer avec des morceaux d’ail.
Creuser un trou au milieu où l’on versera du vin du Jura.
******************************************
A Mont d’Or Franche-Comté régió egyik híres sajtfélesége. Hidegen és melegen is fogyasztják.
A Mont d’Or-t a dobozával együtt, a képen látható módon alumínium fóliába csomagoljuk. Fokhagymával megtűzdeljük. A közepébe lyukat vájunk, ahova kevés jurai bort öntünk.




Enfourner pendant 40 minutes.
*******************************************
40 percig közepes lángon sütjük.










Servir avec des pommes de terre.
******************************************
Főtt krumplival tálaljuk.

Commentaires

  1. Tu devrais indiquer les calories au 100g ! Ca calme !

    RépondreSupprimer
  2. Önnek fel kell tüntetnie a kalória 100g! Ez csendes!

    MDR : le captcha me propose 'gradou' ! J'y crois pas !

    RépondreSupprimer
  3. Hihihi! "Ez csendes" : "c'est silencieux".

    RépondreSupprimer

Enregistrer un commentaire